Cand te crezi messagerit

paroleDa, nu sunt singurul si cred ca sunt o majoritate care au avut in ultimul timp probleme cu messengerul si YahooMail in general . Nu pot sa spun ca , vezi Doamne ,am fost hackuit. Nici nu stiu daca prezentam nu stiu ce pericol.  . Pentru cei care inca mai sunt pe picioare cu aplicatia, le recomand din suflet sa mai faca un efort si sa-si schimbe ceva din parola activa .

Eu, sincer, am stat vreo trei zile sa-mi tot aduc aminte intrebarea intrebatoare  , aia de securitate. Daca stiti ca nu deranjeaza, faceti un alt cont. Daca aveti ( precum marea greseala facuta de mine ) adrese, parole si alte ciudatenii prin folderele Messu-lui, faceti orice si sa va vedeti contul in siguranta.

Spun asta deoarece am avut o oarece problema acum cateva zile de nu mai stiam ce si cum. In sfarsit , dupa o idee stabilita de cei de la Yahoo, am reusit sa-i dau de cap.

Ce primisem pe mail ?

Ceva din email...
At Yahoo!, your account safety is our top priority. Recently, we have detected some unusual activity on your account and as a result, we’ve temporarily locked it for your protection. You may unlock your account immediately by logging in from a web browser. If you have additional questions, please visit us at http://io.help.yahoo.com/contact/index?y=PROD_ACCT&locale=en_US&page=contact&srcContact=acct_care#voice-form to get the help you need. Please disregard this email if you have already performed the required password change. Sincerely, Your Yahoo! Customer Experience Team

Asa ca , grija mare.  Chiar daca nu ai nimic de ascuns, nu se stie niciodata…

Related Post

2 Comments on “Cand te crezi messagerit

 • Ma crezi ca am parola absolut scurte si nu mi-a spart nimeni nici o parola?
  Eu nu mai folosesc yahoo messenger ceva timp, doar yahoo mail si skype.
  Pana si hangout-ul oferi de catre gmail este destul de simpatic pentru mine, desi daca stau sa ma gandesc gandesc gmail e mai fain decat yahoo.

  Reply
  • Da, inca nu folosesc skype. Am auzit ca este destul de comod si simplu. Din pacate, cu aceasta adresa m-am inregistrat mai peste tot ( de vreo cinci ani) si iti dai sema cate emailuri primeam pe ea. Oricum , acum mi-am copiat totul in alta parte si chiar daca o mai patesc, putin ma intereseaza. Beleaua a fost tot din cauza mea. Am accesat din alta parte si cred ca i-am dat remember password…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.