Berea are gust de sarbatori

Stiu ca atunci cand spunem sarbatori de iarna, Craciun, Revelion sau alti sfinti sarbatoriti, gandul ne zboara la fripturi, sarmale,vinul si tuica mult cantata si pomenita de mai toti petrecaretii . Practic , asa este. De la ,,Beau paharul cu rachiu,, ,,Bun ii vinul ghiurghiuliu,, ,,Sa curga vinul,, sau ,,Am cazanul meu,, toate par sa suplineasca doar bauturile de casa , de buna seama vinul si tuica.

Totusi, cred ca suntem multi care ne mai dorim si niscaiva licori ,,confectionate,, din naturalul malt, orz si hamei. Hai sa nu le lasam deoparte, Por Favor !! Stiu sigur si personal va spun ca sunt unele momente cand nici o alta licoare din cele pomenite mai sus nu-mi pot astampara papilele uscate si secate pana in fundul gatului decat o BERE…Si toata splendoarea incepe de la zgomotul capacului desfacut in forta, pana la scurgerea pe gat si senzatia de sete ostoita!!! Parca imi si vad halba personala cum se umple de lichidul brun-roscat acidulat , sunetul specific capatand un guler alb spumos si…hai ca deja ma usuc !!!

Spuneam despre importanta sau legatura dintre bere si sarbatori. Este destul de simplu. Pe langa alte beri, prima care apare in hainute noi de sarbatoare este Tuborg. Si nu oricare , ci Tuborg Christmas Brew. Bere care s-a lansat la noi pe 11 noiembrie si isi va gasi sfarsitul pe 31 decembrie .. cand se va termina si berea si promotia.

Tuborg beer Brew

Precum in Danemarca , este neaparat sa fie sarbatorita si la noi ziua in care are loc prima livrare Tuborg Christmas Brew, sub numele de J-Day sau Julebryg. Tuborg este un brand unic pe piata si nu se dezminte, pastrand astfel traditia dedicata special sarbatorilor de iarna cu #ChristmasBrew

Pai cred si eu, la cati devoratori de specialitati bericesti suntem, am sarbatori in fiecare zi cate cate o noua J-Day.

Lasand gluma la o parte, consider ca Tuborg Christmas Brew este prima bautura care imbraca haine noi de iarna in fiecare an de sarbatori, in compania clopoteilor si fulgilor de nea, oferindu-ne imaginea Mosului chiar si cand nu o servim. Daca o mai si facem…!!!

Apropo, daca vreti sa testati un jingle , va invit pe #ChristmasTaste  ( cu singura conditie sa aveti la activ cel putin o bere savurata) astfel inspiratia si sunetul sa fie cat mai armonios inchegate. Si garantat, intrati cat mai adanc in spiritul Tuborg si a sarbatorilor, acesta fiind al doilea motiv pentru care asteptam Craciunul.  Parerea mea!!!!

Related Post

3 Comments on “Berea are gust de sarbatori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.