Atentie la crocodili

logo-officeshoes

Imi vine in minte un banc ,  mai vechi , despre forta oamenilor si manipularea la care eram supusi pe timpuri, inainte de marea revolutie din 1989.

Principalul vinovat si din cauza caruia se intamplau toate  inventiile care asa cum bine stim cu totii, fara foc , nu iese fum . Dar sa revenim la bancul cu pricina :

Se spune ca odata, ex…tovarasul nea Nicu, prin perindarile si vizitele de lucru pe care le facea in folosul Partidului, a vazut o frumusete de cizme , lucioase si sprintare cum rar i-a fost dat sa vada pana atunci. Bineinteles ca omologul dansului se mandrea destul de mult si parca ii facea in ciuda . Intrebat de catre Ceausescu ce fel de cizme sunt, acesta i-a raspuns ca sunt cizme de crocodil. Asa  ca la ordinele sale , parte din armata romana, a si plecat pe Nil unde , ce credeti , prindeau cate un crocodil si se uitau la el : Asta are cizme ? N-are , Asta are? N-are…

Bineinteles , bancuri ar mai fi . Insa cel mai adevarat este ca totusi, relatia crocodil/incaltaminte  exista .  Si povestea adevarata este despre un pariu pierdut de catre Rene Lacoste, unul dintre cei mai energici jucatori de tenis francezi, castigatori ai Wimbledonului si altor turnee in anii 1925/1927.

lacoste-0

Acesta a pus un pariu cu un alt tenismen ca va castiga un meci important in cadrul Cupei Davis , in schimbul unei valize din piele de aligator. Bineinteles ca presei americane atat i-a trebuit si cu toate ca Lacoste a pierdut meciul , in schimbul valizei s-a ales cu porecla ,, Crocodilul,,.

Putin timp dupa… acesta a lasat viata sportiva pentru a crea articole vestimentare sportive.

Odata raspandita porecla, Rene Lacoste si-a cusut ca emblema pe bluza  sportiva de tenis , un crocodil. Si asa incepe viata unui brand care acum este reprezentat si cautat  in toate colturile lumii, de catre toate magazinele de profil si bineinteles, de catre noi, consumatorii si clientii cei mai fideli ai accesoriilor de calitate.  Imi aduc aminte , candva demult, cand circulau zvonuri  cum ca la anumite magazine s-a primit marfa , tricouri Lacoste. Era o nebunie, trebuia sa apelezi la rude, apropiati ai vanzatoarei, numai- numai  sa apuci sa te lauzi cu crocodilul din piept.

Acum, simplitatea nici nu mai are nevoie de prezentare, promovare ( si aici ma refer la simplitatea de a-ti achizitiona ) , pentru acest brand, inca in voga.  Lacoste, este prezent nu numai ca si articol vestimentar pentru imbracat , ci si cu alte accesorii  de incaltaminte.  Pe  OfficeShoes.ro  , mi-a atras atentia o pereche de ghete  Lacoste Delevan ,  de pe care , bineiteles , iti zambeste  preamaritul crocodil,  si pe care il gasesti aici, si nu pe Nil.

133srm3030-013

Ghetele , disponibile in doua culori , negre si maro,care spun eu, aduc stil si eleganta oricui , cu precadere in anotimpul care urmeaza.  Nu se lasa mai prejos nici  celelalte articole de incaltaminte sportive , pentru care domnul Lacoste a lasat una din marile placeri, tenisul…

Related Post

2 Comments on “Atentie la crocodili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.