Amintiri din Scoala de soferi

Permisul tau

O intamplare recenta mi-a adus aminte de  timpul cand instructorul Scolii auto, mai facea cate o gluma ca aceea cand treceam cu masina prin cate o balta , spunea pe un ton serios : ,,Ridica ma picioarele ca te uzi,,  Si la mine, reflexul era la el acasa. Eram in stare sa sparg bordul cu genunchii ,, sa nu ma ud,,. O alta gluma era ca atunci cand treceam pe sub un pod, pasarela , auzeam din dreapta :,, Apleaca ma capul sa nu te lovesti,, Si bordul al meu era. Si sincer, nici nu am luat din prima. Pentru ca atunci umblam sau nu prea gaseam chestionare, invatam din te miri ce Regulament… Ehh. Astazi simplitatea vine si online si numai sa nu vrei nu vei obtine permisul sau esti vreun antitalent declarat convins. Prin intermediul siteului Permisul De Conducere.Ro  vei gasi toate chestionarele auto de care ai nevoie si prin care poti simula acelasi examen ca la politie. Chestionarele drpciv sunt acum si explicate  pe acest site in care inveti conduita preventiva si care iti reda increderea ca vei putea lua din prima si vei ajunge sa conduci cat mai profesionist.

Intamplarea de care tocmai va povesteam la inceputul articolului :

Tocmai intram intr-un  giratoriu cu frumoasa si personala mea masina. Ma asigur si dau prioritatile ,cand mai incolo , astept si eu sa mi se acorde acelasi prioritati. Raman blocat si nu apuc sa schitez un gest.  Deodata raman perplex si amortit. Mai sa rup volanul si nu alta dand cu pumnul in claxon.

O frana brusca se aude in intersectie si face parca toata  toata populatia globului sa-si intoarca capetele spre noi, adica eu in masina si domnii din cealalta masina care, culmea, ce credeti, o masina pe care scria mare Scoala .

Cum s-a intamplat totul ? Cum altfel daca nu in timp ce domnul elev era cu gura pana la urechi, participand cred la discutia pe care cel care ar trebui sa-l indrume , domnul Instructor , si caruia cred ca tocmai ii intrasera minutele  pe telefon si nu putea lasa o discutie mult mai importanta decat misiunea de indrumare in ale soferitului. In fine , dupa scuzele de rigoare ( din partea lor) si injuraturile tot de rigoare ( din partea mea)bine ca nu s-a intamplat nimic dar cu aceasta ocazie vroiam sa pun o amprenta pe modul de luare a deciziei si daca tot este greu cu instructorul vostru puteti, si revin inca odata cu ideea de a incerca siteul Permis de Conducere unde va puteti verifica inaintea examenelor, in timpul scolii sau dupa esec. Niciodata nu este prea tarziu, nu ?

Un articol in cadrul campaniei Permis de Conducere.Ro si BlogAwards

 

Related Post

6 Comments on “Amintiri din Scoala de soferi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.