Afilierea si QuickMobile – un must have aproape complet

Revin in completarea modului de inscriere in afiliere, despre care discutasem intr-un articol anterior, si anume cel al marketingului afiliat si modul dedicat acestui tip de monetizare. Bineinteles, vazute prin prisma unui blog si blogger.

Practic, vorbim acum in special de Profitshare, una dintre cele mai accesibile platforme de afiliere din Romania, recent dezvoltata si in Bulgaria. De ce spun accesibila? Deoarece odata integrat si acceptat cu un blog, nu vei mai fi nevoit sa aderi la anumiti advertiseri precum alte platforme disponibile. Ai acces nelimitat la toate uneltele disponibile si toti advertiserii pe care doresti sa-i promovezi si sa te promovezi.

Ca si exemplu ( sper sa nu fie cu suparare ca mi-am blurat putin detaliile contului, am lasat doar numele pentru o nu crea discutii si eventuale neintelegeri). Profitshare.ro 2015-04-21 10-57-23Odata intrat in panoul de bord al contului Profitshare, poti sa verifici cu usurinta detaliile despre advertiseri si uneltele disponibile. Catalog Campanii iti prezinta advertiserii si bannerele disponibile ale acestora, in functie de spatiul de pe blogul tau, widgeturi, sidebar, interiorul articolului, etc… Deasemenea, una dintre oportunitatile de promovare, este convertirea linkurilor, care se face destul de simplu. Se ia link-ul paginii de promovat ( adresa web) eu am ales aici QuickMobile, si se adauga sus in sectiunea adauga link de convertit. Odata linkul convertit, acesta se poate introduce in cuvantul sau articolul de promovare, in foto (ca si ex de mai jos), etc…

Telefoane mobile, Tablete, Accesorii si Gadget-uri - QuickMobile 2015-04-21 11-13-36

Am ales aici QuickMobile tocmai datorita faptului ca este functional, promoveaza exact produsele din gama de tehnologie si au o experienta destul de dezvoltata pe piata de gadgeturi in Romania. Pentru a fi cat mai credibil atunci cand faci un review sau un articol de afiliere, este cel mai important sa fii original si sa fi testat chiar tu produsul pe care il promovezi.

Spre exemplu, eu detin un produs de la Quickmobile, si anume o baterie externa Noontec. Evit sa pun o fotografie de pe site, deoarece cand vorbesc despre acest produs, inseamna ca stiu ce face si cum sa il folosesc, experiente avute, etc. Astfel, incerc sa fac o fotografie, eventual sa pun link cu o remarca spre Bateria externa Noontec de la QuickMobile, cum ma ajuta, ce functii si la ce o folosesc.

Astfel, fotografiile sunt un alt mod de credibilitate si crestere a ratelor de conversie atunci cand vrem sa facem afiliere. Dupa cum bine se vede in foto, incerc sa pun in valoare atat produsul cat si pagina acestuia, intr-un mod indirect as spune, fotografiind si siteul pe desktop.

Foto baterie externa
Foto baterie externa

 

SAMSUNG CSC
Foto pagina produsului

 

SAMSUNG CSC
Foto site baterie

In sfarsit, o afiliere se poate face si prin prezenta bannerelor, care se pot obtine in functie de dimensiunile dorite sau detinute pe site special pentru aceasta. In imaginea de mai jos se poate observa locul, dimensiunea bannerelor si perioada de valabilitate a campaniei ( atentie, lucru foarte important, deoarece dupa expirare ne vom trezi cu bannere nefunctionale sau de alta natura)…

Profitshare.ro 2015-04-21 10-54-06

Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux..

Bineinteles, sa nu uitam si de concursul organizat de acestia pentru afiliatii Profitshare in cadrul QuickMobile. Mai multe detalii despre comisioane si informatii despre CONCURS gasiti pe blogul ProfitShare.

Mult succes…

Related Post

3 Comments on “Afilierea si QuickMobile – un must have aproape complet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.