3 lucruri ESENTIALE pe care trebuie sa le ai cand lucrezi de acasa

Fie ca ti-ai deschis un business al tau, fie ca ai un job de birou, daca lucrezi de acasa, trebuie sa stii ca exista anumite lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca, pentru a putea sa iti desfasori activitatile in parametri normali. Daca vrei sa stii ce trebuie sa ai si ce sa faci petru a putea lucra acasa in conditii bune, vei putea descoperi in urmatoarele randuri cateva sugestii cu privire la lucrurile esentiale, care te vor ajuta in acest sens.
Iata ce trebuie sa ai cand lucrezi de acasa:

-Ustensile si produse de calitate!
Daca ai un business care implica interactiunea sporita cu clientii tai, iar pentru a le oferi serviciile tale, ai nevoie de anumite ustensile si produse, trebuie sa stii ca nu poti lucra cu ceva ce nu indeplineste toate normele de calitate. De exemplu, daca esti make-up artist, trebuie sa folosesti machiaje de calitate, pentru ca ele intra in contact cu pielea clientelor tale si nu iti doresti ca acestea sa aiba efecte negative. Comanda acum farduri pentru ochi si pleoape profesionale de la Bottega VERDE, ca sa pui la dispozitia celor pe care le machiezi produse de calitate, realizate din ingrediente bio. De asemenea, pensulele de machiaj pe care le folosesti trebuie sa fie curatate frecvent, pentru a evita raspandirea microbilor, iar mediul in care iti desfasori activitatea trebuie sa dea dovada de o igiena impecabila.

-Un birou organizat!
Chiar daca lucrezi de acasa, este posibil sa ai nevoie si de un spatiu doar al tau, cum ar fi un birou, in care sa fii eficient. Astfel, ca sa nu iti ingreunezi munca, va trebui sa iti pastrezi biroul ordonat si curat, astfel inca sa nu ratacesti documente importante sau sa fii dezorganizat. De exemplu, pentru a nu-ti incarca biroul, atunci cand se strang hartii sau acte de care nu mai ai nevoie, poti sa iti cumperi un distrugator de documente de la A4office.ro si nu vei mai avea probleme cu dezordinea. De asemenea, incearca sa tii documentele importante separat de cele mai putin utile, pentru ca, in acest fel, eviti sa le amesteci unele cu altele si vei stii intotdeauna unde sa le gasesti.

-Liniste!
Cand lucrezi de acasa, cel mai bine este sa incerci sa intri cat mai putin in contact cu cei care se afla in casa, pentru ca acestia iti pot distrage atentia. De exemplu, daca ai copii, acestia pot fi curiosi sa vada ce faci, insa trebuie sa le explici ca ai nevoie de liniste pentru a putea lucra. De asemenea, chiar daca esti acasa, trebuie sa iti iei task-urile in serios si sa nu le amani, pentru ca vei realiza ca nu vei avea timp sa le duci pe toate la bun sfarsit si nu vrei sa pari neserios in ochii celor pentru care lucrezi.

Daca tii cont de aceste sugestii, poti transforma lucratul de acasa intr-o activitate extrem de eficienta si creativa, reusind, in acest fel, sa iti indeplinesti atributiile in timp util

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.