De ce reusesc sa am un somn mai linistit

M-am zbatut o perioada destul de indelungata cu problema legata de somn si oboseala. Ma trezeam dimineata parca mai obosit si lipsit de putere, bineinteles si cu un chef de treaba , care ma facea sa imi gasesc un loc mai linistit si sa astept sa-mi treaca ( cheful de treaba… cum ce ??)  Problemele persistau si eu nu reuseam sub nici o forma sa functionez la capacitate maxima.

Am cerut cateva pareri si am incercat sa le pun capa la cap. Vroiam sa stiu daca am ceva tulburari sau cine mai stie ce …  Mi-am dat seama ca toate acestea erau cauzate datorita unui program nesigur si neordonat. Nu aveam un program de somn regulat . De multe ori atipeam ziua si  seara eram nevoit sa astept somnul aproape de miezul noptii sau dupa..

Un alt factor intervenea si atunci cand mi se facea foame inainte de culcare . Bineinteles ca ma serveam binisor… Si cel mai importat factor a fost fara nici o indoiala locul , patul pe care dormeam.

O saltea veche din care isi faceau iesirea  discreta insa deranjanta vreo cateva arculete, ma facea sa ma tot frasuiesc pe toate partile , sa imi caut locul mare parte din perioada de somn. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa simt ca-mi amorteste parte din corp pe salteaua tare si neconfortabila.

Asa ca am hotarat solemn sa fac o schimbare in folosul meu si sa caut prin gama de saltele una potrivita  care sa ma salveze de la deranjantul disconfort din timpul noptii .

saltea-latex-coral-new

Una care s-ar fi potrivit cu cerintele familiei a fost salteaua Latex Coral din spuma latex . Gata cu arcurile , gata cu amorteala de pe timpul noptii. Structura si designul acestei saltele  s-a potrivit perfect cu nevoile mele si cu toate ca nu pot sa respect intru totul cele de mai sus care produceau disconfortul somnului ( mancare la ore tarzii, somn ziua ) totusi pe aceasta saltea reusesc sa imi simt corpul cum se relaxeaza si parca ,, ii convine ,,…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.