Cele mai frumoase flori

A oferi flori poate insemna de multe ori un motiv de apreciere, o dovada de iubire , un semn de multumire sau pur si simplu, nu este obligatoriu sa insemne ceva . Doar oferi si atat.

Eu unul nu prea sunt tipul care sa merg  mandru cu buchetul de flori pe drum, ci mai degraba as fi in stare sa ma duc cu masina si la floraria care este la 200 m de blocul meu.

Totusi, nu pierd deloc din vedere bucuria cu care sunt primite acestea de catre norocoasele carora le sunt oferite. Si oricat de greu ,, mi-ar fi,, nu pot sa pierd ocaziile de a oferi flori.

O ruda , tocmai plecase intr-un schimb de experienta la Bucuresti . In una din acele zile, urma sa fie ziua de nastere. Sincer , as fi vrut sa astept sa se intoarca pentru a-i ura sanatate si de a-mi face datoria cu un buchet de flori. Insa a doua zi urma sa plec eu din localitate.

Nu a fost prea greu sa ma descurc, asa ca am cautat o florarie online  pentru livrare, un telefon pentru a afla hotelul si camera si totul s-a transformat in ceva simplu si usor.  Cei de la floraria FloricuDrag.ro  mi-au usurat destul de mult treaba si mai multumit am fost cand am primit telefonul cu multumiri si aprecieri din partea sarbatoritei.  Si nici eu nu am fost nevoit sa umblu cu florile dupa mine.

cos trandafiri

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.