Babyneeds ne ajuta sa pregatim camera bebelusului. Vezi care este modelul de patut al anului 2015

Inainte ca cel mic sa se nasca, sarcina cea mai importanta pe care o au parintii este cea de amenajare si de pregatire a ultimelor detalii pentru camera celui mic. Daca pana acum credeati ca cel mai important loc il ocupa mobila sau jucariile copilului, ei bine, cel mai important accesoriu pentru buna crestere a celui mic sunt patuturile, locul in care cel mic isi va petrece o mare parte din timpul sau.

Atunci cand alegeti modelul final de patut pentru cel mic, nu uitati sa apelati la magazinele specializate si cele care ofera doar produse omologate, astfel incat sa fiti siguri ca alegerea va fi cea mai inspirata. Placut surprinsi veti fi atunci cand intrati in magazinul online Babyneeds, locul in care veti gasi cea mai mare diversitate de patuturi de copii printre care si modelul anului 2015, patutul transformabil.

Patutul transformabil – un model de folosit pentru o perioada de timp indelungata

Daca vreti sa faceti o investitie care sa fie amortizata in timp si sa cumparati un patut pe care sa il folositi o perioada de timp indelungata, atunci alegeti patutul transformabil de la Babyneeds, cel pe care il veti folosi de cand cel mic este nou-nascut si pana cand incepe sa se ridice si sa mearga singur.

Asa cum le spune si numele si cum probabil si anticipati, patuturile transformabile devin, treptat, din pat pentru bebelusi, comoda, pat pentru adolescent, tarc sau birou, putand fi folosit astfel de la 0 luni pana in perioada adolescentei. Astfel, odata ce veti cumpara astfel de patuturi, nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta locului de somn al celui mic.

patuturi copii babyneeds

Un patut leagan, cu masuta de infasat si spatiu de depozitare a lucrurilor celui mic

Unul dintre avantajele pe care le mai au patuturile transformabile este ca sunt prevazute cu accesorii care sa permita un somn cat mai linstit pentru cel mic. Daca va doreati si un leagan pentru cel mic, nu trebuie sa va mai faceti griji, intrucat patutul transformabil vine la pachet si cu un leagan incorporat, cu posibilitate de fixare, grilaj culisant, 2 sertare voluminoase in partea de jos, pentru depozitarea lucrurilor celui mic o masuta de infasat incorporata. Toate acestea sunt incluse in pretul final al patutului, astfel incat sa fiti scutiti de noi cheltuieli pe parcursul timpului.

De asemenea, patutul de la Babyneeds este confectionat din lemn rezistent si de buna calitate, astfel incat sa puteti folosi accesoriul fara griji, o perioada de timp indelungata.

Cum poti intra in posesia unui patut transformabil?

Daca vreti sa evitati aglomeratia din marile magazine, precum si consumul mare de energie atunci cand luati mall-urile la pas, pentru a gasi patuturile potrivite, mai bine intrati in magazinul online Babyneeds, de unde puteti cumpara un pat transformabil pentru bebelusi, la preturi avantajoase. Mai mult decat atat, aveti transport asigurat oriunde in tara si garantia calitatii accesoriului cumparat.

Un somn linistit al bebelusului incepe cu patuturile de la Babyneeds.

Related Post

3 Comments on “Babyneeds ne ajuta sa pregatim camera bebelusului. Vezi care este modelul de patut al anului 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.