Sfarsitul Lumii in Zona Ta

Ma tot gandeam cu ce sa-mi mai incalzesc putin vizitatorii cand zgomotul primirii unui nou email ma face sa tresar. Si cum nu las sa treaca mult timp il deschid. Pe tot monitorul imi apare figura simpatica al unui tip pe care stiu sigur ca l-am mai vazut. Da, dar unde…?

Aaaaa, da sigur, acum stiu. Candva, ca si acum ,in diferite formule, ne incantau si ne deschideau inimile spre implinire, viata si nebunie. Si bineinteles ca nu se putea altfel dacat sa intram si noi in Gasca lor

Dar ce treaba are Florin Grozea cu newsletterul celor de la InZonaTa.Ro ? Oricum ,rascoleam fara prea mare atentie pana atunci astfel de newslettere. Asa mi-a venit si acum dar ma opresc. Mai trag putin cu coada ochiului la poza cea mare si inteleg ca este vorba si de un concurs, al carui premiu este, bineinteles un iPhone 5. In aceste cazuri toti ne gandim la cacealmale, aranjamente si descurajari.

Sincer, ma gandesc si nu cred ca Florin ar accepta sa-si puna in joc imaginea daca asa ceva nu ar fi onest . Pana una alta mai arunc o privire ( ca tot intrasem pe site) la ofertele de pe InZonaTa.Ro si imi atrage atentia ceva ce mi-ar placea foarte mult sa vad . Un  show Stand  Up Comedy la achizitionarea unui voucher de numai 10 lei. E clar ca te poti ingrasa  ( de ras) si cu 10 lei.

Oricum, ofertele imi iau ochii si vreau nu vreau, comand ( ca tot vin sarbatorile) un accesoriu pentru birou Mos Craciun tip USB .

Sincer, InZonaTa este perfect pentru oricine. Usurinta , dinamismul si multitudinea de oferte, atesta clar ca profesionalismul este prin acest site , la el acasa. Nu degeaba Florin…

A, da, Florin, concursul. Uitasem . Arunc o privire la regulament. Ceva nu este in regula. Imi pare rau ca nu voi putea castiga smatphone-ul sau ca nu ma voi putea bucura de el. Mai citesc odata si , da, e clar , n-are rost. Si stiti de ce ?

Ar fi o ironie sa castig eu telefonul tocmai pe 21 Decembrie, Sfarsitul Lumii… Nu credeti ? Pana la urma…

Acest articol este inscris in Concursul ,, Castiga-ti cadoul de Craciun: Un iPhone 5 de la InZonaTa si Florin Grozea!” sponsorizat de site-ul de oferte speciale www.InZonaTa.ro

Related Post

4 Comments on “Sfarsitul Lumii in Zona Ta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.