Daca merge, merge

Cerere paternitateMare tevatura, mare domne’ cu niste paternitati ce se  urmaresc a fi stabilite, doar, doar, or apuca vreo bucatica din ciolanul raposatului. Da , despre ,, fiul lui Sergiu Nicolaescu,, se vorbeste acum , mai nou , pe absolut toate posturile.  Mai dezbatuta idee nici ca mai vezi. Si de-abia a inceput.

Nici nu apuca omul sa moara bine ( scuze si respect pentru acest om, Dumnezeu sa-l odihneasca), ca se si gaseste unul care , vezi Doamne , o fi tata, n-o fi tata.

Pai bine, si de ce nu ti-ai reglat tu conturile cat omul mai putea inca sa te recunoasca, sa trimiti tu e-mailuri ascunse , sa mergi la el cu o vorba buna si sa ai grija la batranete ? Simplu. Pentru ca nu existi mai baiatule…!

E plina lumea de nemernici, derbedei si prostovani. Ca drept dovada si in acest caz , care se dovedeste a fi un fals total, o adresa al cu totul altei persoane decat cea asteptata, date care se par a fi folosite abuziv.

Parerea mea, televiziunile si-au format un narav de aplicare a plusului de rating prin cu totul si cu totul altfel de idei. Practic, rolul de informare a fost ocupat de cel de dezinformare.

Si cati naivi…!

Cerere paternitate

Related Post

4 Comments on “Daca merge, merge

 • Hai ca a cam trecut isteria cu fiul aparut de nicaieri al lui Nicolaescu.. acum e altceva la moda.. divortul lui Marin de Banica jr..sau al lui Banica jr. de Marin.. urmarim telenovela si apoi hotaram care de care divorteaza sau daca divorteaza :)) off topic 😀

  Reply
  • Author

   Ho,Ho …de-acum incep discutiile frumoase. Cel putin doua saptamani va dura dilema si presupusurile. Sa facem putina audienta la prostime…!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.